Velkommen til vores verden

Bloggen her startede i 2007, hvor vi som familie boede og arbejdede et år i Vietnam. Vil ville gerne skrive til venner og familie, så de kunne følge med i vores dagligdag i Hanoi. I 2010 vendte vi tilbage til Asien og fortsatte med at skrive om hverdagen og oplevelserne i Vietnam og Malaysia. Alle de historier kan du finde her.

Nu er Mads flyttet til Tjekkiet, hvor han, som del af et journaliststudie, skal læse et halvt år på Charles University i Prag. Selv om Tjekkiet langt fra er så forskelligt fra Danmark, som Vietnam og Malaysia er, så er der stadig noget at skrive om.

Fra besøgsstatistikkerne kan vi se, at vores historier bliver læst af mange flere end venner og familie. Derfor tror vi, at vores skriverier dækker mere end vores eget behov for at udtrykke os og holde de nærmeste orienteret om vores gøren og laden. Mads vil derfor ufortrødent fortsætte hvor vi slap i 2011 og nu skrive om livet som dansk studerende i Prag.

Ambitionen er ikke mere end at samle oplevelser og tanker et sted hvor vi kan dele dem med andre, men hvis noget af det vi skriver kan bruges af andre i samme situation, så er det bare dejligt.