Den første nadver

Traditionel vietnamesisk morgenmad

Emil og Lis var de modige, der – næsten – frivilligt og kun lidt presset af den søde kvindelige tjener i morgenmadsrestauranten – begav sig ud i at spise den traditionelle vietnamesiske morgenmad

Emil spiser nudelsuppe med pinde mens Lis ser til Den var en del af den mægtige buffet, hvor man også kunne vælge wienerbrød, friske frugter, corn flakes, forskelligt brød og den slags. Men næeh, vi valgte så at få risnudler i hønsebouillon med chili og forårsløg, kogt kylling samt koriander (den asiatiske persille som mest smager af håndsæbe). Man efterbehandler hele balladen med soja, limesaft, chillisovs eller noget fiskesovsnoget…..Til al overflod skal det så spises med pinde – og det gjorde vi så. I hvert fald et forsøg på.

Det smager faktisk ikke slemt. Hvis man holder igen med chilien, smager det ikke af særligt meget. Men det er altså ikke noget der bliver min livret til morgenmad. Til aften kan de gå an, men dælme ikke om morgenen.

Nudelsuppe er den traditionelle vietnamesiske morgenmad
1 svar

Kommentarer er lukkede.