Thai-tæv

Vi har fået tæv af tre thailændere

Vi har fået bank i dag. Altså bank på den såkaldt fede måde. Nemlig Thaimassage. Det er en lang række tryk og træk i de stakkels flyvetrætte funktionær-muskler af enormt stærke fingre – og knæ – og albuer – og tæer. Thaifolket bruger nemlig hele kroppen og nærmest klatrer rundt på én, når de masserer. De er tre i den nyopførte bambushytte her på stranden. Med officielle t-shirts på, der viser at de er en del af hotelpersonalet. Alt imens de kravler rundt på os, taler de om os på thai. Det kan man vel ikke fortænke dem i. Vi ligger selv og stønner og griner ind imellem af de kildrende smerter og/eller af hinanden. Som nu da der undslap Mads en lille snorkelyd f.eks.

De taler helt sikkert om at det er uretfærdigt fordelt at den ene skal massere Mads og at den anden kan nøjes med Emil. Men de tager det nu pænt. Måske er det udsigten med vand så langt øjet rækker og havets skvulpen i ørerne, der gør det. Det må være fantastisk at have sådan en udsigt hele dagen. Måske er det bare det at have et arbejde…. Eller måske er de ligefrem godt betalt. Vi ved det ikke. Men her senere på aftenen, da vi passerer forbi imens de mishandler 3 andre turister, er vi på nik og hej. Vi kommer også helt sikkert igen og får flere tæv. Man har det så godt bagefter.